Partnerji in donacije

Hvala vsem, ki z molitvami in prispevki podpirate naše in delo drugih za širjenje Jezusovega evangelija.

Če želite podpreti prevajanje in izdajanje krščanskih knjig v slovenskem jeziku, podnaslavljanje videov, snemanje pogovorov o Božji besedi, širjenje evangelija preko srečanj, obiskov in oznanjevanj in nam s tem pomagati, so tukaj podatki. Uporabite to varno povezavo, ki omogoča donacije preko sistema PayPal ali kreditnih kartic ali preko slovenskih bank.
Vašega daru v kakršnikoli vsoti bomo veseli in se vam zanj iskreno zahvaljujemo. Sporočite nam tudi vaš eNaslov, da vas bomo lahko enkrat mesečno obveščali o novostih.

Naziv zavoda:
Vladavina Kraljestva,
zavod za družbeni napredek
Rašiška ulica 12
1000 Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0001 5609 490
SWIFT BIC KODA: HDELSI22
Namen, npr.: Donacija za krščansko literaturo

Če želite donirati preko sistema Paypal ali kreditne kartice, lahko uporabite spodnji gumb, ki vas bo preusmeril na varno povezavo.


V skladu z Božjo besedo molimo, da vam Gospod vašo radodarnost obilno povrne.

Vsak naj dá, kakor se je v srcu odločil, pa ne čemerno ali na silo, zakaj Bog ljubi veselega darovalca.”
2 Korinčanom 9,6-7

V kolikor smo vam lahko kako v pomoč, nas kontaktirajte.
Tadej Mihelič
M: 040 895 167
info@vladavinakraljestva.si

Dve od knjig v pripravi:

DC Talk in organizacija Voice of the Martyrs: Jezusovi ljudje

V knjigi Jezusovi ljudje boste spoznali nekatere izmed največjih Jezusovih učencev vseh časov – tiste, ki so v svoji veri tako izstopali, da jih lahko poimenujemo mučeniki in Jezusovi ljudje: pastorja Hana, ki je bil zaboden do smrti, ker je oznanjal evangelij Severnim Korejcem na Kitajskem, Fatime Al-Mutairi, ki jo je ubil njen brat, ker je postala kristjanka v Savdski Arabiji, Habile, ki je preživela, ko so jo militanti Boko Harama ustrelili v obraz in mnogo drugih.
Če je bil Jezus pripravljen dati življenje za nas in če so bili ti ljudje pripravljeni dati svoja življenja za Jezusa, kako nujno je, da tudi mi resnično posvetimo svoja življenja na tem minljivem svetu Njemu. Del naše misije morda ne bo viseti na križu, biti vržen v ječo ali biti zažgan na grmadi, a vseeno se vsak dan soočamo s posebnimi izzivi: družbo, ki temelji na ponosu, materializmu in posvečanju statusnim simbolom. V družbi, ki poveličuje svobodno voljo namesto Njegove volje, smo mi tisti, ki moramo biti Njegov glas. Zato moramo odložiti svoje sebične namene in živeti Zanj. Le tako bo svet lahko spoznal resničnega in živega Jezusa. Morda bodo ljudje mislili, da smo čudni, morda bodo mislili, da smo izjemni. A to ni pomembno. Naša življenja pripadajo Bogu.
Vse od izdaje albuma Jesus Freak, so dcTalk delovali na področju združevanja roeknrola s provokativnimi verskimi vprašanji. Za svoje delo so prejeli številne nagrade, med drugim tri Gramije, dve platinasti plošči in dve zlati plošči. Organizacija Voice of the Martyrs (Glas mučenikov) pa je neprofitna organizacija, ki nudi pomoč preganjanim kristjanom po celem svetu. V svojem delovanju sta se združili za pomemben doprinos krepitvi vere posameznika in širitvi evangelija.

Corrie Ten Boom: Skrivališče
Neverjetna zgodba pogumne krščanske ženske iz nizozemske urarske družine, ki je s skrivanjem preganjanih Judov postala vojna junakinja protinacističnega podzemnega upora. V drugi svetovni vojni so ona in njeni družinski člani tvegali svoja življenja, da bi pomagali Judom in t.i. delavcem »podzemlja«, da bi ubežali nacistom. Zaradi svojega udejstvovanja so bili zaprti v koncentracijska taborišča in Corrie je bila edina, ki je preživela in pričevala o tem, kako lahko vera in moč odpuščanja premagata zlo. Pred vami je zgodba, ki pričuje, kako je Corrie s svojo družino uspela rešiti mnoge ljudi iz judovskega ljudstva in kako je vsak dan, ki sta ga s sestro preživeli v taborišču trdno stala v veri v Njega in vzpodbujala druge, da storijo enako. Po njeni zaslugi so bili leta mnogi priča temu, da nobena gora ni previsoka, da jo Božja ljubezen ne bi mogla premagati. Danes pa je pred vami knjiga z njeno zgodbo, namenjena novi generaciji Božjih otrok, ki pričuje o tem, da Božja ljubezen vedno premaga težave, ozdravlja in obnavlja.
»Pred vami je prelomna knjiga, ki osvetli dogajanje enega izmed najtemačnejših zgodovinskih obdobij.« (Philip Yancey, krščanski avtor)
»Skrivališče je knjiga, ki jo boste morali vzeti v roke večkrat. Corrie ten Boom je živela v globoki povezanosti z Bogom. Njena srce parajoča zgodba o ljubezni in hoji v veri vas bo navdahnila in izzvala.« (Yojce Meyer, best-selling avtorica in učiteljica)