Film Genij – Living Waters

0
211

Film Genij, življenje

Za priljubljen ameriški evangelizacijski kanal Living Waters smo v slovenščino prevedli pogovorni dokumentarec Genij, ki nam na življenju Johna Lennona, slavnega “frontmana” skupine “The Beatles” prikaže zmote in napačna razumevanja evangelija.

Ali veste, da je bilo prodanih več milijard plošč skupine The Beatles? Da je John Lennon odraščal pri teti in pel v zboru v svoji anglikanski cerkvi? Da je teorijo evolucije označil za popolno neumnost? Ali veste, kako je John Lennon umrl?

Življenje Johna Lennona spremlja tudi pogovor z ljudmi na cesti. Verjetno boste presenečeni, morda šokirani nad preprostimi odgovori ljudi na vprašanja, kot so: ali bi ukradel milijon evrov, če te ne bi nihče izsledil? Ali bi umoril nekoga za 10 milijonov dolarjev? Kako razmišlja serijski morilec? Kako lahko nekdo pristane pri tako izkrivljenem razmišljanju, kot je umor nekoga za dosego svojega cilja, kot so npr. slava, bogastvo, vpliv?

Z ogledom tega prispevka boste sposobni ločiti pristni biblijski evangelij od lažnega, ki je usmerjen samo na trenutno zadovoljstvo, srečo, izobilje, dobro počutje, evangelij, ki pravi, da Bog vse sprejema in da ne rabiš zapustiti poti grešnika.

Da. Bog ljubi grešnika, sovraži pa greh in te bo opremil z milostjo in močjo, da vladaš nad grehom, da je moč greha v tvojem življenju zlomljena zaradi Jezusove daritve na križu.

TM