Darren Wilson – Father of Lights (Oče Luči)

0
232

Darren Wilson – Father of Lights (Oče Luči)

Poleti 2012 smo si lahko ogledali težko pričakovani zaključek verjetno ene najboljših krščanskih trilogij, kar jih je bilo posnetih.
Verjetno si Darren Wilson ni predstavljal, kaj bo nastalo iz njegovega ljubiteljskega projekta, ki ga je začel iz golega zanimanja. Namreč, prve posnetke je strnil v film, ki ga je leta 2007 izdal pod imenom Finger of GOD (Božji prst). V njem se je podal po svetu, da bi na lastne oči dobil odgovor na vprašanje, ali Bog ozdravlja tudi danes, prav tako, kot je v Jezusovih časih po Jezusu, njegovih apostolih in učencih ter prvih vernikih.

Nastal je odličen film, ki je zbral kar nekaj posnetkov in intervjujev, ki kažejo, da je Bog isti včeraj, danes in na veke. Ter da čudeži niso izginili, temveč še vedno spremljajo njegovo telo (cerkev) v večji ali manjši meri. Jezus je namreč dejal: tisti, ki bo veroval, bo opravljal enaka dela kot jaz.

Predstavljamo dokaj preprost napovednik iz leta 2007.

Naslednji dokumentarec, ki ga je izdal čez dve leti, je poimenoval Furious Love (Divja Ljubezen) in ga podnaslovil Love fights back… (Ljubezen se bori nazaj).
Nekateri vplivni kristjani so takrat ta film poimenovali z nič manj kot “največji krščanski film vseh časov.” In kaj jih je prepričalo?
Prvo nas presenti to, da ta film ni podhranjen z odlično krščansko glasbo in zvočnimi efekti ter da je deležen profesionalne video obdelave. Potem pa pride na vrsto vsebina, v kateri spoznamo drug svet – ven iz krščanskih cerkva in bližnjih ulic v svet teme, droge, prostitucije, demonskih ritualov, čaščenja malikov in poveličevanja hudiča. Torej ven iz območja komforta in naravnost v območje konflikta. In tukaj je avtor začel postavljati vprašanja, kot so: ali so ti ljudje odpisani? jih je Bog obsodil, tako kot marsikdo drug, tudi kristjani? Ali za njih obstaja sploh kakšno upanje? Tukaj je Darren Wilson začel spoznavati pravo naravo Boga in njegovega Sina Jezusa – on je prišel, da bi imeli življenje. On je prišel, da bi bili svobodni, ozdravljeni, ljubljeni…
Film, ki vas bo osupnil, šokiral, navdušil in prevzel. Ter vam predstavil krščanskega Boga v podobi, kot je morda dosedaj še niste poznali.

In potem še težko pričakovani tretji del – Father of Lights, kjer se začeta zgodba iz prejšnih delov nadgradi in popelje na višji nivo.
Film vas bo popeljal do novih spoznanj ter vas presenetil z razliko med trdo religijo in ljubečo naravo Boga. Medtem boste spoznali tudi, da Bogu ni nič nemogoče ter da ima vedno popoln načrt za vsako stvar, ki ga lahko spoznamo, če se pustimo voditi Svetemu Duhu.
Priporočamo!

Vas še vedno preseneča, da Bog ozdravlja tudi danes prav tako, kot je v času Jezusa in prvih apostolov?
Še vedno niste prepričani, da je Bog izredno zainteresiran za vas in za oseben odnos prav z vami?
Oglejte si izbor posnetkov, ki smo jo začeli zbirati v meniju Video / Ozdravljenja.