Derek Prince – Blagoslov ali prekletstvo, sami lahko izberete, razširjena izdaja.

0
396

Derek Prince – Blagoslov ali prekletstvo, sami lahko izberete, razširjena izdaja

Ena najbolj prodajanih krščanskih knjig v Sloveniji, pošlo je že preko 4000 izvodov, zato je bil pripravljen razširjeni ponatis s preko 100 stranmi novih materialov za preučevanje in praktično udejanjanje podanih svetopisemskih učenj.

Ogled in nakup:

Blagoslov ali prekletstvo (5. Mojzesova knjiga 30,15)
Glejte, danes polagam pred vas blagoslov in prekletstvo: blagoslov, če boste poslušni zapovedim GOSPODA, svojega Boga, ki vam jih danes dajem; prekletstvo, če ne boste poslušni zapovedim GOSPODA, svojega Boga, temveč boste krenili s poti, ki vam jo danes zapovedujem, in hodili za drugimi bogovi, ki jih niste poznali.

Knjiga ‘Blagoslov ali prekletstvo’ opisuje duhovne ovire, ki nam lahko na različnih področjih preprečujejo, da bi zaživeli v polnosti, ki jo je Bog za vas pripravil. Avtor Derek Prince je mednarodno priznan učitelj in nam na temelju Svetega pisma in preko petdesetletnih izkušenj kaže praktično pot ven iz bolezni, zasvojenosti, depresij, neuspehov, pomanjkanja … v ustvarjalno, zmagovalno in izpolnjeno življenje. Vsebuje tudi veliko spodbudnih pričevanj ljudi, ki so upoštevali svetopisemske resnice in dopustili Bogu, da spremeni njihova življenja. S tem so izkusili Njegovo dobroto in nadnaravno posredovanje v svojih življenjih in življenjih svojih bližnjih.
To je že TRETJA slovenska izdaja te priljubljene knjige, po različnih državah je bilo prodanih preko 1,6 milijona knjig.
Mnogi so pričevali, da jim je življenje korenito spremenila na bolje, saj so učenja v njej zelo praktična, odgovarjajo na izzive sodobnega človeka. Marsikdo je preko nje prišel do spoznanja in vere v Boga ter do odgovorov, zakaj se mu dogajajo nekatere slabe stvari in našel pot ven iz začaranega kroga.

Knjiga je oblikovno sodobnejša, vsebinsko pa razširjena. Vsebuje vprašanja in odgovore za poglobljeno preučevanje
ter predgovor Mahesha Chavde.

Kratek vpogled v knjigo
1. Simptomi prekletstva
2. Škodljivost napačnega oz. negativnega govorjenja
3. Iz prekletstva v blagoslov

1. Simptomi prekletstva
“Na podlagi osebnih opazovanj in izkušenj sem sestavil naslednji seznam sedmih kazalcev, ki razkrivajo delovanje
prekletstva. Ko sem primerjal svoj seznam z Mojzesovim iz 28. poglavja 5. Mojzesove knjige, me je prijetno
presenetila njuna podobnost.”

1. Mentalni oz. emocionalni zlom, psihološke težave
2. Ponavljajoča se ali kronična bolezen (zlasti če je dedna)
3. Neplodnost, nagnjenost k splavu in podobne ženske težave
4. Razpad družine ali družinska odtujenost
5. Stalni finančni primanjkljaj
6. Nagnjenost k nesrečam
7. Družinska zgodovina samomorov in nenaravnih ali predčasnih smrti

S pomočjo učenja Dereka Princa, boste vi ali vaši bližnji izkusili svobodo od problemov, ki so vas bremenili leta in brez odvečnih bremen lažje stopili v usodo, ki jo je Bog pripravil za vas.

 

Kaj pravijo bralci (povzemamo nekaj pričevanj):

Fantastično branje in pripomoček. Všeč mi je študijski dodatek na koncu vsakega poglavja.To je super pripomoček za individualno ali skupinsko preučevanje. Koristna je za prav vsakogar, ki ima zmožnost razumeti očitne in preprosto podane resnice o duhovnem vplivu v našem življenju. Tako lahko je iti skozi življenje in spregledati, da našo usodo kroji duhovni svet. Seveda, saj ta ni viden našim očem. Toda ko enkrat začnemo upoštevati to realnost in razumem njen vpliv, lahko začnemo identificirati in nasloviti tisto, kar je pomembno.
Ta pripomoček je dobro raziskan in potrjena referenca za znanje, razumevanje in aplikacijo rešitev za dosego resničnih in trajnih rezultatov za sedanje in prihodnje situacije in pripetljaje. Moram priznati, da sem doživela velike spremembe zaradi branje in spoznanj te knjige v svoje življenje. Nekateri so bili takojšnji!
Sedaj je minilo že več tednov od tega in rezultati so me presenetili precej bolj, kot sem lahko pričakovala in razumela v času branje te knjige, preučevanja, uporabe principov v svojem življenju, molitvi in zahvaljevanju Bogu.    SANDRA

Prvikrat sem naletel na to knjigo po Božjem čudežu leta 1992, v času, ko sem šel čez izredno težko obdobje v svojem življenju. Bil sem lastnik in direktor podjetja s preko 800 zaposlenimi v 70-ih in 80-ih letih prejšnjega stoletja. Sredi tega izobilja sem se zapletel v razmerje, za katerega sem sicer imel zelo močan občutek, da zame ni dobro, toda bil sem brez moči, da bi to preprečil, vse dokler nisem bil, po moči Svetega Duha, iztrgan iz njega. Prodal sem posel, kolikor je od njega ostalo in se preselil v drugo mesto, kjer sem doživel novo rojstvo. Toda še vedno so bile številne težave moja realnost. Finančne, zdravstvene in druge. Po neprestanih molitvah sem nekega dne po čistem čudežu naletel na to knjigo, zadnjo na polici knjigarne v Tempe, Arizona. Prebral sem eno poglavje, kupil knjigo in odšel domov in je bral, dokler je nisem prebral od začetka do konca, samo večerjo sem vmes pojedel. Takoj naslednje jutro sem začel služiti svoji ženi s spoznanji iz knjige. Bila je diagnosticirana z neozdravljivo boleznijo in še nekaj drugimi zdravstvenimi težavami. Po enem tednu ni bila nobena od njih več prisotna v njej, do danes je zdrava in dobro se počuti. Bil sem pripravljen, da obrnem svojo nesrečo in se ponovno spravim na pot izobilja. Podaril sem vsaj 30 kopij te knjige svojim prijateljem in poslovnežem, ki so izkušali težave, pa so potem dosegli preobrate v svojih življenjih. Pravkar sem kupil tudi Eknjigo za Amazon Kindle, da jo imam na svojem Ipadu, ker velikokrat srečam brate in sestre v Kristusu, ki rabijo pomoč in spoznanje glede stvari, ki so opisane v knjigi.   MICHAEL

Če ste se kdaj spraševali, zakaj življenja vaših družinskih članov, sorodnikov ali prijateljev nikoli ne doživijo izobilja, je mogoče potrebno pogledati nazaj v prejšnjo ali prejšnje generacije in opazili boste vzorec „iste nesreče“. Prav možno je, da je kdo od njih priklical prekletstvo na družino s svojim uporništvom Bogu, okultnim ali vražarskim delovanjem, potomci pa potem plačujejo ceno za to. Dobra novica je: Kristus nas je odkupil od prekletstva postave (Gal 3,13) toda to se ne zgodi avtomatično. Tega se moramo polastiti, da bomo mi in naši potomci lahko blagoslovljeni. Knjiga je od Boga poslana, prinesla bo resnico o blagoslovih in prekletstvih. Blagoslovljen boš preko pričakovanja. Pripravi se, da te Bog spremeni in izpolni s Svojim mirom in ravno tako tvoje bližnje. Prekini verigo prekletstva. Bodite blagoslovljeni!    AUDREY